Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Fy fan för Bimbos!

Av nobimbosallowed - 14 juni 2010 21:33

Jag biktar mig: Min bror är ett rikspucko!!!!


Min bror är högintelligent med enorm hjärnkapacitet. Men helt uppenbart bara vad det gäller det teoretiska.

Min bror har träffat en bimbo.

"Fine", tänkte jag - inte alls förresten.

"Shit", tänkte jag snarare.


Hon är blonderad. Jag med. Hon älskar svart. Jag med. Vi är rätt snygga båda två. Vi gillar båda min bror. Så, det var väl ungefär dessa ytliga saker jag kan prata med henne om - fast inte ens det går.


Jag har, trots spelat intresse, nämligen ingen lust att prata med henne om hennes kompis som tror att hon varit en hund i ett tidigare liv och som skäller på stan när hon möter hundar. Det är enda gången hon pratat med mig.


Något annat har vi inte att prata om. Hon pratar nämligen inte. Med oss.


Hon stänger in sig vid datorn i gästrummet och kommer inte ens alltid ut när hela stora familjen har middag - trots att det är anledningen till att de och vi är där.


Blyg? Njae, om det ändå vore en förklaring. Och även om, hon är vuxen! Sätt dig vid middagsbordet och svara på tilltal och se glad ut. Det räcker till en början! Om ett år nu kan räknas som "en början"...


Hon är ung. Fine, inga problem. Det finns många många många unga som är både kloka, roliga och givande att umgås med. Tyvärr inte hon!!!! Hon är UNG. Men definitivt inte så ung som hon framstår. Hon verkar nämligen inte vara en dag äldre än 14. Men på riktigt, enligt hennes körkort, så är hon 22.


Hon kontrollerar vem min bror får prata med. Helst ingen alls. Det finns dock undantag. Jag är uppenbarligen inget av dem med tanke på att jag inte träffat honom sedan i mars...

Jag och hans ex är kompisar. Hans ex som det tog slut med för MÅNGA år sedan alltså. Jag ser henne inte ens som hans ex utan som min vän. Något han också gjorde - fram tills nyligen. Hon är förbjuden. Förbjuden att ha någon som helst kontakt med honom. Hon får inte ens hälsa på stan.


Dessutom är bimbosen förbannad på min och exets vänskap eftersom Bimbosen borde, enligt henne, vara no uno.

För i helvete, hon är inte ens nummer 30!


Hon är ett pucko som stänger in sig. Som surar, som kontrollerar min brors liv, som ignorerar alla som älskar honom. Hon är ta mig fan ett psykopatiskt freak!

Jag är familjelojal. Jag är snäll. jag är tolerant. Jag försöker. Men här.... Nä, bimbon är en elak, manipulerande, svartsjuk, egoistisk (och ta mig fan helt utan någon som helst jävla social kompetens) bimbo!!!


Och i min familj är no bimbos allowed! Du får gärna hårdspackla dig. Du får gärna ha korta tajta kläder. INGA PROBLEM!!!!

 

Du får se ut precis hur du vill - men ta mig fan när du spelar ut min bror mot resten av världen, då är du inte vatten värd. Eller när du spelar ointelligent för att verka charmig då är du en idiot. Det är tragiskt när en intelligent fjortistjej gör så  i tron av att en playboybrud är högvilt och att bröst men ingen hjärna är meriterande. Men det är endast pinsamt och patetetiskt när en vuxen gör det.


När alla syskon med familjer träffades på stan för en sammankomst så kom brodern och flickvännen också. De var självklart inbjudna. De sa hej. Sedan gick de. I efterhand fick vi klagomål från brorsan för att hans flickvän var ledsen över att vi ignorerat henne.


Men för i helvete ditt jävla neurotiska bimboäckel!!! Vi försöker prata med dig!! Du svarar inte. Vi frågar om ni vill. Ni svarar nej. NI går.


Hur kan en snygg och intelligent man falla för en som jävla amöba?

Vad fan säger man? Jag försökte fråga en gång om det var seriöst. Och fick svaret "så klart". Spelat glad bjöd jag över dem på vin- eller drinkkväll (som min bror tidigare älskat och frågat efter). Det ville inte hon. Nähä.


Min bror är blind. Eller vill han bara blunda? Oavsett så är min bror ett stort jävla rikspucko.


Till saken är att jag också varit ett rikspucko. Jag har levt med ett rikspucko och såg mig själv tyna bort, tillintetgöras och försvinna. Det tog mig år att ta mig ur. Mod, styrka, rädsla för mitt liv, ångest, förakt och självförakt kantade min vardag. Nu ser jag min bror, som bevittnat min kamp, göra samma jävla grej - utan den fysiska rädslan, men troligtvis den psykiska, och utan modet och styrkan.


Kära bror, du är ett fegt, blint, förnekande jäkla pucko!!!! Spring medan du ännu kan! Och när du ändå är uppe och springer, spring och hämta tillbaka din självrespekt!

 
 
Peppar

Peppar

15 juni 2010 21:17

jävlar i min lilla låda så bra du skriver! Och jävlar i min lilla låda vad sorgligt, tragiskt, frustrerande och vidrigt detta är! Det är ju som att bli fast i en sekt, att bli fast med en psykopat till partner. HUR får man loss sin familjemedlem, när han/hon är helt hjärntvättad? FY FAN! Ja och fy fan för alla andra typer av puckade bimbos också!!!

http://doggystylee.bloggplatsen.se

 
Peppar

Peppar

15 juni 2010 21:18

förresten, det finns väl mest en sak man kan göra. Nämligen en intervention där alla man kan få ihop, så många som möjligt, deltar. Det är iaf det enda råd jag har att ge.

http://doggystylee.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Bitterfittor frodas i väst

15 juni 2010 21:31

Amen, sister. A fucking men!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nobimbosallowed - 17 mars 2012 17:15

Han satt lätt framåtböjd över soffbordet och berättade:   Jag var fyra år. Min syster tre. Pappa slog och slog och slog mamma. Hon skrek och grät och bad honom att sluta. Hon ropade på Gud om hjälp. Hon ropade på sin mamma. Jag grät. Jag vågade i...

Av nobimbosallowed - 9 mars 2012 20:00

Läste idag hos Baraenjeppe om unga stackars killar som, av fåfänga eller komplex - inte av problem, köper Viagrakopior över nätet för att kunna pumpa på längre. Ingen vet vad pillrena innehåller eller vilka biverkningar de ger. Pillrena är med stor...

Av nobimbosallowed - 3 mars 2012 11:15

Vår vackra värld blir galnare och galnare. Jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är fåfäng om jag skulle påstå att jag inte bryr mig om utseendet.Visst. Ibland väldigt fåfäng t.o.m. Men fortfarande på normal nivå!   Världen blir mer och mer ...

Av nobimbosallowed - 27 december 2011 09:15

För några år sedan blev jag arbetslös. Jag hade haft ett extremt högavlönat jobb med massor av förmåner av arbetsgivaren, ett stimulerande, kreativt jobb med fantastisk arbetsledning.   Den som läst min blogg from the beginning vet att jag med ...

Av nobimbosallowed - 15 augusti 2011 15:00

Nu har det hänt igen. En person som ännu inte har barn har gett sig in i en barnuppfostrandiskussion där naturligtvis hon har djupare kunskap och mer erfarenhet än oss som faktiskt ÄR föräldrar, 24 timmar om dygnet, vecka ut och vecka in, år efter år...

Ovido - Quiz & Flashcards