Direktlänk till inlägg 10 september 2010

Hatar, hatar inte, kan du bestämma dig?

Av nobimbosallowed - 10 september 2010 22:15

Efter några veckors bloggsemester räjsar jag på med två inlägg idag. Rasande över både det ena och det andra.  

Nu ska jag ägna mig åt något jag blír ilsken över: Nämligen åt de patetiska Sverigedemokraterna. Detta fruktansvärda inhumana, antidemokratiska, rasistiska parti som är på väg in i riksdagen på grund av puckade, obildade, hatiska väljare.


I vanliga fall brukar jag vara präktikt politiskt korrekt. Det tänker jag inte vara idag. Jag blir nämligen så förbannad att hjärtat vinner över hjärnan.


Alla jävla människor som ämnar lägga sin röst på Sverigedemokraterna eller andra rasistiska eller nazistiska partier (om de nu är värda att kallas parti) ännu mer åt ultrahögern gör er icke besvär att bekanta er med mig. Är vi bekanta så säger jag med glädje och stolthet upp bekantskapen här och nu.


Jag inser att ni är små människor med en förmodligen jättetrasslig bakgrund. Ni har säkert blivit mobbade i skolan. Eller så har era föräldrar inte varit snälla. Kanske har de varit rent jävliga. Kanske har ni varit utsatta för saker jag inte ens vill föreställa mig. Men det skiter jag i!!! Sök hjälp! Gå i terapi! Jobba med er själva! Är ni vuxna nog att ha rösträtt så är ni också vuxna nog att ta itu med era problem. Jag skulle gärna finnas där för dig om du ville förändra dig. Om du vågade dig på ett liv utan hat. Men tills dess kännre jag bara förakt för dig och vill inte ha dig i min närhet.


Låt inte ert hat och missnöje och er fatala okunskap gå ut över människor i vårt samhälle.


Varför är ditt behov av att hitta syndabockar så stort? Varför måste du hata någon annan för att ditt liv inte blivit som du önskat?  Eller är känslan av tillhörighet någonstans (där det egentligen inte spelar någon roll vad det är bara ATT det är) så stor att ni är beredda att offra andras liv och välmående för det?


Hur kan din trassliga barndom användas som ursäkt för att hata människor du aldrig träffat? Varför tror du att ditt liv skulle bli så mycket bättre om Sveriges befolkning minskade en aning? Och varför är det alltid de med mörkare hy än du själv som är boven?


Jag fick ett brev hem från Sverigedemokraterna där de bad om min röst. En av anledningarna till att de ville ha min röst var att de ville "stoppa islamiseringen i Sverige".

Döööööööööh! Ursäkta, men hur kan ett parti vara så jäkla korkat att man använder det i sin valpropaganda?

Vilken Islamisering pratar de om?

Så vitt jag vet så lyder vi inte under Sharia här i Sverige (inte heller under särskilt många muslimska länder faktiskt). Ramadan är inte en högtid som anges som röd i kalendern och ger lediga dagar från jobbet. I detta land äter vi vilket kött vi vill, eller inte vill. Eller så äter vi vegetariskt och därmed inget kött alls. Vad är islamisering för någonting? Ett påhittat ord för att skrämma obildade människor att tro att alla som inte är födda i kristet samhälle är farliga.


Nästan alla rasister och nazister är obildade människor i de lägre klasserna i samhället. Människor som har det tufft på arbetsmarknaden och förmodligen också ekonomiskt.


Men det har jag OCKSÅ haft. Det har stora delar av min vänskapskrets haft. Det är bannemig ingen ursäkt! Tvärtom borde väl det skapa förståelse och en glöd att förbättra för alla i samma situation?


Skaffa er kunskap! Skaffa er fakta! Jobba med er själva! Ta itu med era demoner! Men hata inte andra människor som inte har ett skit med ditt liv att göra. Fördöm inte barn (eller vuxna) du inte ens pratat med. Låt inte dina ointelligenta fördomar förstöra mitt vackra Sverige!


Och visst är det väl väldigt märkligt att när 10 "etniska svenskar" gör en sak så väcker det ingen större uppmärksamhet. MEn när EN "icke etnisk svensk" gör samma sak så blir det ett jäkla röj från smyg- och öppenrasisterna.


Ett exempel som är så bagatellartat, löjligt att jag nästa skäms för att ens nämna det, men dessvärre är det tagit ur vardagen är följande: (Det blir nog lite långt när jag beskriver det, men jag hoppas du orkar läsa)


Idag på mitt jobb satt en äldre ("etnisk svensk") dam, som kommer in minst en gång i veckan, i en fåtölj och väntade på svar på sina funderingar. Bredvid henne satt en kvinna från ett centralafrikanskt land samt en annan "etnisk svensk" blond kvinna.

Först på tur var den blonda kvinnan. Hon hade tusen frågor och vi fick ringa runt och ta reda på fakta och skaffa fram papper från både ena och andra stället - vilket jag GÄRNA gör. Missförstå mig inte! Det ingår i jobbet och vi ska SJÄLVKLART ge alla i möjligaste mån svar på allt de funderar över i frågan. Den äldre damen log och sa till "blonda kvinnan" när hon var på väg ut att "tänk så mycket det är att tänka på som man annars så lätt glömmer i vardagslunken!" Och så pratade de lite medan jag träffade nästa på tur.


Det var den andra yngre kvinnan som stod på tur. Hon läser SFI på nybörjarstadiet och vi tog oss långsamt (av förklarliga skäl) igenom frågeställningarna för att vara säkra på att vi verkligen förstod varandra. Ifrån fåtöljen hörs ljudliga suckar. Föraktfulla blickar kastas åt den "icke etniska svenska kvinnans" håll. Det smackades högljutt. Kvinnan jag talade med stod med ryggen till och märkte inget - tack och lov. Men JAG märkte.


Sedan kom den äldre damen och tyckte att den "där svarta tog sådan himla tid. Och tyckte att de sprang hos oss hela tiden." Och så ojade hon på. Jag avbröt henne artigt och korrekt med att alla är välkomna till oss blablabla och nu var det ju hennes tur. Men inombords tänkte jag:


Du tycker att "de" springer här. Kanske är det för att du springer här hela tiden som du ser andra? (vilket hon SJÄLVKLART är välkommen att göra!!!!!)

Men sedan undrade jag över "de"? Vilka "de"? Vem tillhör kategorin "de"? Det var nämligen inte "de" som var här nu. Det var "hon"; EN dam. Och ytterligare reflekterade jag över att första damen, den blonda, som tog ganska lång tid på sig eftersom hon hade många frågor hon behövde få svar på - hon fick ett leende och en pratstund av den äldre damen. Medan nästa kvinna, som inte var lika blond, som tog kortare tid, var jobbig och störande och "sprang ner oss".


Visst är det väl konstigt hur vi reagerar på ingenting och gör det till någonting? Eller snarare till ett stort ting. För detta var ju INGENTING!!!! Löjligt! Det borde inte ens nämnas.


Detta var en bagatell. Och just därför skrivre jag om det. För vi kanske ska reflektera lite över vad vi fördömer i samhället. Om en kvinna med etioptiskt ursprung inte ens får samma chans att ställa frågor hos en instans som en kvinna med svenskt ursprung utan att fördömas, vart är vi då på väg?


Och integreringen som Sverigedemokraterna pratar om, hur ska den kunna ske om inte kvinnan som nyss flytt från Etiopien får möjlighet att ställa frågor och lära sig?


Ner med alla Sverigedemokrater! Jag vill inte ha er i riksdagen. Jag vill inte har er i några fullmäktige. Jag vill inte ens ha er i Sverige. Jag vill inte ha människor som sprider hat och falsk, fördömande skrämselpropaganda i min närhet.  

NEJ, jag orkar inte vara politiskt korrekt mot dessa PUCKON! Kom tillbaka när du skaffat dig en hjärna. När du väl har fått tag i en funktionell hjärna så kan du väl passa på att skaffa dig ett hjärta och lite sunt förnuft också?


Tack på förhand!

 
 
Miss Sixy

Miss Sixy

10 september 2010 23:53

Såå rätt så... Sverigedemokraterna har ett visst sätt att uttrycka sig på,tex deras valfilm är smått ohumanisk...

Kika gärna in på min nyöppnade sexblogg :)

http://misssixy.bloggplatsen.se

nobimbosallowed

11 september 2010 07:25

Sverigedemokraternas film borde allt klassas som långt värre än inhuman Miss Sixy! Olaglig t ex.... Och bortsett från att den faktiskt är anmäld för hets mot folkgrupp så är den VIDRIG!

För övrigt kommer jag INTE att kika in på din sexblogg! Och f.ö så är bimbos inte tillåtna här, precis som bloggnamnet antyder. Kanske har jag fel, kanske är du ingen bimbo. Men när du använder påhittade ord, går in på en blogg som handlar om människors trygghet i Sverige och gör reklam för din nyöppnade sexblogg då framstår du i allra högsta grad som en riktig puckad bimbo.

 
Ingen bild

Xecute

10 september 2010 23:56

Fruktansvärt bra skrivet om något fruktansvärt. Mörkrädd är för lite, jag blir skräckslagen av hur det står till med Sveriges befolkning! Det är så vidrigt så det finns inte ord så det räcker. Den incident som du beskriver säger ju allt. Det här är inte ett land och en värld jag vill att mina barn ska växa upp i - jag blir RÄDD för framtiden!!!!

nobimbosallowed

11 september 2010 07:18

Nej det är läskigt! OCh det här är ju bara ETT enda exempel på hur vardagsrasismen breder ut sig och hur de vidriga sverigedemokraternas långsiktiga strategi lyckats - de är nu rumsrena enligt 6% av de röstberättigade. SÅÅÅ puckade är vi så att vi efter bara några års agiterande har köpt skiten de står för. Jag KOKAR när jag tänker på det!

 
Ingen bild

Mats

11 september 2010 00:47

Word! Bra! Du skrev vad jag tänker. Fast kanske lite snällare. Kör på! Toppen!

nobimbosallowed

11 september 2010 07:14

Tack!
Psst, jag skrev lite snällare än vad jag också tänker...

 
Xecute

Xecute

11 september 2010 21:18

Mouahaha. Jag har klistrat in länken till detta inlägg i tre olika trådar på FamiljeLiv. Tre trådar som är startade av SD-anhängare. Över länken konstarer jag i alla tre fallen att TS inte har skam i kroppen. Att de borde lobotomeras skrev jag däremot inte - men enbart för att jag inte orkar bli anmäld igen....

http://xecute.bloggplatsen.se

nobimbosallowed

12 september 2010 08:47

OJ, trevligt! Och smickrande! Men vad är TS för någonting?

 
Mally

Mally

11 september 2010 21:54

Hade jag varit kristen hade jag nog sagt "Amen" högt och ljudligt när jag läst färdigt detta inlägg. Men nu är jag inte kristen, så säger BRA precis lika högt och ljudligt istället.
Det är skrämmande vad det finns för människor idag. Både öppet och dolt.
Jag jobbar inom skolans värld och har för tillfället tjänst på en skola med vääääldigt brett upptagningsområde. Det går barn uppvuxna i lyxvillor tillsammans med barn som bott i sverige max ett år, knappt kan svenska och kommer från stans "dåliga" områden. Man kan säga att det är ungefär 50/50 svenskar/icke svenskar. Man kan även säga att det är 50/50 idioter/inte idioter. Men det mest spännande är att varje gång jag säger till någon att jag tycker att disciplinen där jag jobbar är allt annat än vad jag förväntar mig av mina elever, så får jag alltid svaret "ja, men så bor ju nästan alla på den och den gatan". Med andra ord, så tror majoriteten att det enbart är invandrarna som bidrar till stöket och bråket på skolan.
Men...jag skulle snarare vilja påstå att det är tvärtom. Det är de barn som är uppvuxna med silversked i mun som INTE HAR NÅT VETT I SKALLEN ALLS och tror att det är ok att bete sig hur som helst.
Slutsats...man måste se till att man faktiskt vet vad man pratar om om man vill ha en åsikt. Något SD glömde när de bestämde sig för att öppna käften.

http://www.mally.bloggplatsen.se

nobimbosallowed

12 september 2010 08:45

Det är hemskt vilka fördomar vi har. "Problemskolor" kan finnas i vilka områden som helst. Och jag undrar hur de som tror att det är invandrarbarnen som alltid är problem tror att skolorna ser ut i andra länder. Tror de verkligen att det bara är svenska skolor i hela världen som är bra? Att inget annat land har fungerande skola? Men sedan kan man ju självklart säga att utanförskap, språksvårigheter, föräldrar som pga språkförbristningar, ork eller kunskap etc inte kan bistå med läxor i någon större utsträckning skapar svårigheter för eleverna. Men då måste i så fall samhället bistå med resurser för att ge dessa barn och ungdomar samma möjligheter som andra skolor. Istället för att hitta syndabockar bör vi hitta lösningar!

 
Ingen bild

Ann O Nym

12 september 2010 09:18

Så j*vla bra skrivet !!!

nobimbosallowed

12 september 2010 09:41

TACK!

 
Viktoria

Viktoria

12 september 2010 13:19

Darling, som vanligt slår du huvudet på spiken! Jag fick nyligen frågan om jag var rädd eller orolig för något "-Ja att SD ska komma in i riksdagen!"
Den som frågade hade tänkt sig ett "personligare svar" men jag kan ärligt säga att för tillfället finns det inget som skrämmer mig så mycket som SD!

http://vickileh.bloggagratis.se

nobimbosallowed

12 september 2010 14:22

Jag håller med! Och det som verkligen skrämmer skiten ur mig är att folk VET att så många av SD:s företrädare har rötter i nazistpartier och ÄNDÅ tycker att det är ok att rösta på dem!! Jag blir så förbannad så att jag nästan går i bitar. Och ledsen. Och rädd. Vart är vårt vackra land på väg??

 
susanna55

susanna55

12 september 2010 15:20

Åh vad skönt att läsa, jättebra!!

http://susanna55.bloggplatsen.se

nobimbosallowed

12 september 2010 16:12

TACK!!!

 
susanna55

susanna55

14 september 2010 18:03

La in ditt inlägg på facebook, det är ju val snart och det gäller att påverka nu i elfte timmen.

http://susanna55.bloggplatsen.se

nobimbosallowed

14 september 2010 18:32

Oj, häftigt! Det tar jag VERKLIGEN som en komplimang. TACK!

 
filozophie

filozophie

13 oktober 2010 13:54

Håller med alla föregående talare men med facit i hand kan jag bara konstatera att man kanske nu också bör betänka det gamla ordspråket "Keep your friends close but your enemies closer".

http://www.filozophie.bloggplatsen.se

nobimbosallowed

13 oktober 2010 18:50

Ja det sägs ju så. Personligen tänker jag med hjärtat oftare än med hjärnan och skriker spontant att de istället ska hålla sig på minst armlängs avstånd.
Men om det är rätt eller smart vet jag förstås inte....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nobimbosallowed - 17 mars 2012 17:15

Han satt lätt framåtböjd över soffbordet och berättade:   Jag var fyra år. Min syster tre. Pappa slog och slog och slog mamma. Hon skrek och grät och bad honom att sluta. Hon ropade på Gud om hjälp. Hon ropade på sin mamma. Jag grät. Jag vågade i...

Av nobimbosallowed - 9 mars 2012 20:00

Läste idag hos Baraenjeppe om unga stackars killar som, av fåfänga eller komplex - inte av problem, köper Viagrakopior över nätet för att kunna pumpa på längre. Ingen vet vad pillrena innehåller eller vilka biverkningar de ger. Pillrena är med stor...

Av nobimbosallowed - 3 mars 2012 11:15

Vår vackra värld blir galnare och galnare. Jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är fåfäng om jag skulle påstå att jag inte bryr mig om utseendet.Visst. Ibland väldigt fåfäng t.o.m. Men fortfarande på normal nivå!   Världen blir mer och mer ...

Av nobimbosallowed - 27 december 2011 09:15

För några år sedan blev jag arbetslös. Jag hade haft ett extremt högavlönat jobb med massor av förmåner av arbetsgivaren, ett stimulerande, kreativt jobb med fantastisk arbetsledning.   Den som läst min blogg from the beginning vet att jag med ...

Av nobimbosallowed - 15 augusti 2011 15:00

Nu har det hänt igen. En person som ännu inte har barn har gett sig in i en barnuppfostrandiskussion där naturligtvis hon har djupare kunskap och mer erfarenhet än oss som faktiskt ÄR föräldrar, 24 timmar om dygnet, vecka ut och vecka in, år efter år...

Ovido - Quiz & Flashcards