Direktlänk till inlägg 23 september 2010

I mina drömmar

Av nobimbosallowed - 23 september 2010 20:11

Eftersom mina nattliga fantasier inte sträcker sig längre än att jag två gånger på mindre än en vecka har drömt mardrömmar om en rörig diskbänk så får jag skriva ner en trevligare dröm jag har dagtid.


Nej det blir dessvärre inga detaljer kring våta drömmar eftersom det var så längesedan jag hade sådana att jag tyvärr på allvar glömt hur det var. Suck!)


Lugn och ro och uppassning

Jag skulle åka dit (valfritt ställe) redan vid lunchtid på fredagen, tillsammans med en eller ett par nära vänner. Vi skulle käka lunch utan barn och utan att artigt prat eller politiskt korrekthet.


Efter lunchen skulle vi ta en lång härlig promenad i de vackra omgivningarna i höstsolen och prata, skratta och vara allvarliga.


Sedan skulle vi gå till vårt respektive tysta, tomma rum med chokladbit på kudden och lägga oss att läsa varsin bok innan vi möts på relax-avdelningen för några längder i bassängen och en öl (el två) i jacuzzin.  


Rena och fina skulle vi dessutom göra oss (ännu) snygga(re) och gå en kortare promenad före en drink i hotellbaren. När drinken som blivit två är uppdruckna skulle vi sätta oss till bords i en precis lagom avskild del i matsalen. Såpass avskild så att vi kan prata om vad som helst utan att sänka rösterna men ändå såpass tillsammans att vi hör sorlet och ser de andra gästerna.


Vi skulle ha svårt att välja ur den härliga menyn och sedan få maten serverad till bordet tillsammans med ett glas rött vin. I lugn och ro skulle vi vuxna äta, prata, skratta och njuta. Medan andra ser till att vi har en härlig matupplevelse. När andra dukar av åt oss och diskar våra tallrikar så skulle vi gå vidare till baren.


Där skulle vi säkert beställa oliver och nötter - trots att vi är mätta - tillsammans med ölen. Lagom susiga och färdigskrattade och slutältade skulle vi säga godnatt till varandra, vinka i korridoren och sedan krypa ner i respektive renbäddad säng där någon annan sträckt våra lakan. Där skulle vi ligga i lagom varmt rum och zappa mellan TV-kanalerna innan vi somnade i en egen säng - utan någon som knuffas och sparkas.


Vi vaknar av oss själva och zappar lite på TVn innan vi går in i duschen. Vi träffas i frukostmatsalen och äter färska frukter och bär, väljer mellan tio olika sorters bröd, tar alldeles för mycket knaperstekta bacon och ägg i alla dess former och får beslutsamhetsångest mellan färskpressad grape- eller apelsinjuice innan vi kommer fram till att en blandning vore perfekt.


Proppmätta av frukosten skulle vi ändå lura i oss var sitt litet mini wienerbröd till kaffet före morgonpromenaden. Uppfriskade, utvilade och lyckliga av ännu en vacker höstdag med hög, frisk luft skulle vi gå och packa ihop våra väskor och checka ut.

Tänk om.....


Någon som hakar på?


 
ANNONS
 
Vikki

Vikki

23 september 2010 21:12

Jag åker torsdag mitt på dan' så jag vet vad som är bäst att göra när du kommer. Kan prova ut godaste drinkarna åt dig om du betalar annars funkar Carlsberg Sort alltid för mig!

http://vickileh.bloggagratis.se

nobimbosallowed

23 september 2010 21:34

Eeeeeeeh.......betala? Hrrrm, Carlsberg Sort blir bra det! :)

Men det är väl tråkigt om du åker på dagen på torsdag? Är det inte roligare om du är med oss andra? Om det nu blir någon mer än jag... Hahaha

 
riesling

riesling

23 september 2010 21:48

Jag vill! Jag vill! Jag vill!! JAG VILL!!!!!!!!

http://riesling.bloggplatsen.se

nobimbosallowed

23 september 2010 22:00

JIPPI!!!!! It´s a deal! Kanske ändrar sig även Viktoria och vill haka på nu när hon vet att vi blir fler? För drinkar har jag inga bekymmer att prova själv. Däremot vill jag gärna prova dem i sällskap.

 
riesling

riesling

23 september 2010 22:22

Hallelujah och amen!! The more the merrier!

http://riesling.bloggplatsen.se

nobimbosallowed

23 september 2010 22:28

True Sista!

 
Vikki

Vikki

24 september 2010 08:02

Men flickor jag ska ha så roligt med er att jag måste åka en dag innan så jag hinner vila upp mig!

http://vickileh.bloggagratis.se

nobimbosallowed

24 september 2010 13:53

Tänkte väl att det var så du menade! ;)

 
Vikki

Vikki

24 september 2010 18:39

Självklart! Vi sitter just nu och avnjuter middag med gratis dricka från en massa idioter, som någon av dem vi kanske tar med upp på rummet bara för att vi tycker synd om dem. Annars sitter vi bara och njuter och glänser i vår kvinnliga skönhet, intelligens och klokhet!

http://vickileh.bloggagratis.se

nobimbosallowed

24 september 2010 23:31

Gläns i din skönhet, intelligens och klokhet! Du gör helt rätt!

Personligen ska jag gå till sängs och glänsa i min sömnförmåga (och njuta lite av att "snygga killen" på bordet bredvid oss kom fram till mig på kebaben och påtalade att han noterat att det var jag som skrattat så smittsamt att även han börjat skratta.
Man behöver uppmuntran - trots att man i nuläget inte är helt mottaglig.... )

 
Vikki

Vikki

25 september 2010 09:51

Jättegulligt sagt av honom, han måste vara trevlig.

http://vickileh.bloggagratis.se

nobimbosallowed

25 september 2010 10:34

Ja säkert! Alla som säger trevliga saker till- eller om mig faller in under kategorin "trevlig". :))

 
Charlies syster Lola

Charlies syster Lola

4 oktober 2010 22:40

JAG ÄR MED! JAG ÄR MED!!! Shit ni har väl inte åkt redan? Jaha så går det när man ligger efter med läsandet av favoritbloggarna... :-(

http://firestarter.bloggplatsen.se

nobimbosallowed

5 oktober 2010 06:51

Klart vi väntat på dig! Du är inkluderad i allt som exkluderar barn. Välkommen flicka! Slå dig ner i den tysta barnfria baren och ta en drink.

 
baraenjeppe

baraenjeppe

16 oktober 2010 00:32

får jag plats i samma bar? ;)

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

nobimbosallowed

16 oktober 2010 07:40

Självklart! Manlig fägring har i alla fall jag alldeles för lite av. Kul!

 
Vikki

Vikki

17 oktober 2010 16:14

Jag antar att det är för att vi har så roligt i baren som du inte orkar peta ihop ett inlägg? Kollar du så ser du att vi andra faktiskt fixar det, att blogga och hänga i baren alltså.

*viskar* fast inte Jeppe han har en spökskrivare.

http://vickileh.bloggagratis.se

nobimbosallowed

17 oktober 2010 17:13

Om jag ska vara helt ärlig och plötsligt väldigt allvarlig så är det faktiskt inte barhänget som gjort att jag misslyckas med simultanförmågan. Det vore annars en hemskt trevlig anledning. men snart återkommer jag nog med solskenshistorier (och snabb dator) och skrivlust.
Spökskriver du åt Jeppe? Menar du att vi inte alls får med oss manlig fägring på hotellet? Det var väl själva f_n!!! :)

 
Vikki

Vikki

17 oktober 2010 20:27

Nej, jag har "hört" att han har taskig simultanförmåga så jag "VET" att barhäng och bloggande är för honom oförenliga sysslor.
(har du inte sett att han blir tyst varje gång han ska lyfta glaset från bordet)

http://vickileh.bloggagratis.se

nobimbosallowed

18 oktober 2010 10:17

Hahaha, plötligt blev min magsjuka mycket lindrigare. Känns roligare att skratta än att spy bort magsjuka.Nej jag har inte tänkt på det, men ser ram emot att få se det i hotellbaren. :)))

 
jeppehegersten

jeppehegersten

20 oktober 2010 11:24

Vikki/ Du är bara bitsk för du inte vinner min tävling! Jag har jättebra simultankapacitet!. En gång så hade jag ett glas i handen samtidigt som jag pratade och jag ramlade inte av barstolen(även om det var nära)

Koordinationen är det värre med, fast just den usla dito gör att mina dansmoves ser sjukt fräcka ut...lite som ofrivillig robotdans med benen som rör sig åt olika håll och armarna som viftar bakåt/framåt/åt sidan...
Fägring vetisjutton om jag kan erbjuda, men någorlunda trevlig är jag allt i mina bästa stunder. ;)

http://baraenjeppe.bloggplatsen.se

nobimbosallowed

20 oktober 2010 19:55

Skojar du eller? Fägring eller inte; Du och jag är ju en fullkomligt oslagbar kombination på dansgolvet. Vi skulle sopa banan med övriga. jag är nämligen exakt lika duktig som dig på att dansa.
Förresten behöver du inte bekymra dig över simultanförmågan, för i dessa flickors sällskap kommer du absolut inte att känna behov av telefonsamtal. Du kommer att vara helt betagen av sällskapet. Och det tror jag du fixar galant med ett glas i handen! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nobimbosallowed - 17 mars 2012 17:15

Han satt lätt framåtböjd över soffbordet och berättade:   Jag var fyra år. Min syster tre. Pappa slog och slog och slog mamma. Hon skrek och grät och bad honom att sluta. Hon ropade på Gud om hjälp. Hon ropade på sin mamma. Jag grät. Jag vågade i...

Av nobimbosallowed - 9 mars 2012 20:00

Läste idag hos Baraenjeppe om unga stackars killar som, av fåfänga eller komplex - inte av problem, köper Viagrakopior över nätet för att kunna pumpa på längre. Ingen vet vad pillrena innehåller eller vilka biverkningar de ger. Pillrena är med stor...

Av nobimbosallowed - 3 mars 2012 11:15

Vår vackra värld blir galnare och galnare. Jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är fåfäng om jag skulle påstå att jag inte bryr mig om utseendet.Visst. Ibland väldigt fåfäng t.o.m. Men fortfarande på normal nivå!   Världen blir mer och mer ...

Av nobimbosallowed - 27 december 2011 09:15

För några år sedan blev jag arbetslös. Jag hade haft ett extremt högavlönat jobb med massor av förmåner av arbetsgivaren, ett stimulerande, kreativt jobb med fantastisk arbetsledning.   Den som läst min blogg from the beginning vet att jag med ...

Av nobimbosallowed - 15 augusti 2011 15:00

Nu har det hänt igen. En person som ännu inte har barn har gett sig in i en barnuppfostrandiskussion där naturligtvis hon har djupare kunskap och mer erfarenhet än oss som faktiskt ÄR föräldrar, 24 timmar om dygnet, vecka ut och vecka in, år efter år...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se